Utbildning

I nära samarbete med våra samarbetspartners Malmö universitet och Skåneidrotten erbjuder Malmö idrottsakademi ett stort utbud av utbildningar, kompetensutveckling och samverkan för elitaktiva tränare i vårt nätverk.

Aktuella utbildningar

10 april 2019 Konferens
Högpresterande idrottsmiljöer – från organisation till ledarskap och coaching.

Keynote-speakers under dagen är bl a PG Fahlström (Linnéuniversitet) och Liselotte Ohlson (Riksidrottsförbundet). Efter årsskiftet kommer fler keynote-speakers att offentliggöras.

Förutom keynote-föreläsningarna kommer vi även att arrangera korta seminarier inom området.

Konferensen arrangeras på Malmö universitet och sker i samarbete med Riksidrottsförbundet, Skåneidrotten och Malmö universitet. Konferensen vänder sig till allt från tränare, ledare till klubbchefer, och företrädare på såväl lokal, regional som nationell nivå.

Mer information och program presenteras i början av 2019, men reservera redan nu 10 april i din kalender. Du kan redan nu skicka in en intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret här.

”Genom Malmö idrottsakademi skapar vi möjligheter för en hållbar elitidrottskarriär för skånska idrottare och våra idrottsföreningar. Tillsammans med Malmö stad och Malmö högskola kan vi erbjuda aktiva, tränare och föreningar ett kompetensstöd som utgår från vetenskapliga grunder och beprövade erfarenheter.”

Patrik Karlsson, distriktsidrottschef Skåneidrotten