Utbildning

I nära samarbete med våra samarbetspartners Malmö universitet och RF SISU Skåne erbjuder Malmö idrottsakademi ett stort utbud av utbildningar, kompetensutveckling och samverkan för elitaktiva tränare i vårt nätverk.

Aktuella utbildningar

31 mars 2020 Konferens

Elittränaren i centrum

Malmö Idrottsakademi bjuder in till en spännande konferens där en ledarskapsexpert, två förbundskaptener och tre lokala klubbtränare på elitnivå presenterar och samtalar om konkreta tips, metoder och händelser som skapat framgång och prestation hos deras idrottare och team.

Konferensen arrangeras på Malmö universitet och sker i samarbete med RF SISU Skåne och Malmö universitet. Konferensen vänder sig till allt från tränare och ledare till klubbchefer, samt företrädare för idrott på såväl lokal, regional som nationell nivå.

Key note speakers:

  • Per-Olov ”Tjolle” Ström Tidigare elittränare och förbundskapten i handboll. Pedagog, utbildad på GIH med inriktning mot beteendevetenskap. Arbetat 20 år med kultur och beteendeförändringar i stora och små organisationer. Grundare och ägare av CHPS AB.
  • Peter Gerhardsson Förbundskapten för svenska damlandslaget i fotboll. Har en lång karriär bakom sig som spelare och ledare på elitnivå.
  • Karin Torneklint Förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget. Har varit tränare för Jenny och Susanna Kallur samt innebandyklubben IBF Falun. Karin är civilekonom som jobbat bl.a. på länsstyrelsen Dalarna, varit projektledare för Ung Företagsamhet, jobbat på Företagarna som utbildningsansvarig inom lärlingsutbildning och yrkesutbildning, regionchef på Företagarna och egen företagare.

Mer information och anmälningslänk hittar du här

”Genom Malmö idrottsakademi skapar vi möjligheter för en hållbar elitidrottskarriär för skånska idrottare och våra idrottsföreningar. Tillsammans med Malmö stad och Malmö universitet kan vi erbjuda aktiva, tränare och föreningar ett kompetensstöd som utgår från vetenskapliga grunder och beprövade erfarenheter.”

Patrik Karlsson, distriktsidrottschef RF SISU Skåne