Infoträff med Sport Pro Sverige

Sport Pro Sverige är den oberoende spelaren inom idrotten, en funktion inom idrotten som har enbart de aktivas intressen som syfte, inte något annat. Det finns inga dolda agendor eller maktstrukturer kopplat till de vanliga systemen inom idrotten utan är till för att tillvarata elitidrottarnas intressen.

Sport Pro Sverige grundades 2012 som en paraplyorganisation för att tillvarata professionella idrottsutövares rättigheter i Sverige och är ett samarbete mellan de existerande spelarföreningarna inom ishockeynfotbollen och handbollen.

Syftet med Sport Pro är att kunna erbjuda alla idrottare på professionell nivå i Sverige en organisation som tillvaratar just deras intressen.

I medlemskapet ingår rådgivning gällande bland annat avtal, försäkringar, pensioner, A-kassa, sjukskrivning, skatt, deklaration och utbildning. Medlemsavgiften är 120 kr/år. Mer info på sportprosverige.com

Sport Pro Sverige i samarbete med Malmö idrottsakademi bjuder härmed in dig till en informationsträff kring Sport Pro Sverige och vilka fördelar det kan ge dig. Vi erbjuder tre informationstillfällen, ange vilket du föredrar i samband med att du gör din anmälan.

  • 27 april 10.00 (digitalt – Teams)
  • 28 april 20.30 (digitalt – Teams)
  • 4 maj kl. 17.00 (fysiskt – hos Malmö idrottsakademi)

Anmälan till infoträff med Sport Pro Sverige