8 april

Bäst när det gäller

Malmö idrottsakademi bjuder in till en ny tränarnätverksträff, även denna gång online genom Teams. Vi har bjudit in två elitidrottsledare för att prata om förberedelser. 

Ledarna är Ela Magnusson (Malmö KK) och Mikael Jeppsson (Malmö FBC). Temat är ”Hur förbereder vi våra elitidrottare inför mästerskap, slutspel, en större tävling eller motsvarande?”.

Utöver samtal med Ela och Mikael kommer deltagarna delas upp i olika grupper/rum för dynamiskt erfarenhetsutbyte. Oavsett om du är ledare inom en individuell idrott eller en lagidrott kan utmaningarna och erfarenheterna vara överensstämmande. Vi avslutar med återkoppling och cross-learning.

  • Case – samtal med Ela Magnusson och Mikael Jeppsson
  • Erfarenhetsutbyte i mindre grupper
  • Återkoppling & cross-learning

Vi vill också passa på att meddela att Malmö idrottsakademi arrangerar en OS-temavecka 24-28 maj. Varje dag vid lunchtid kommer några av våra experter hålla i tematräffar och vid sin sida kommer de ha deltagare från Elitprogrammet. Du som är med i vårt tränarnätverk kommer att bli inbjuden – detta vill du inte missa, så sätt fem kryss i kalendern redan nu!

Tränarnätverksträff

När? Torsdag 8 april, 13:00 – 15:00 (ca).
Var? Via Teams. Länk skickas ut till de som anmäler sig.
Anmälan senast 5/4 via formuläret här intill.

Välkommen!

Anmälan till tränarnätverksträff 8/4