Anmälan till

Kickoff Elitprogrammet 23/24

Varmt välkommen till årets kickoff för Malmö idrottsakademis Elitprogram samt RIU-studenter vid Malmö universitet! Detta är ett jättebra tillfälle att träffa andra idrottare och tränare.

Välkommen till Malmö idrottsakademi

I år välkomnar vi alla aktiva och tränare till kickoff vid Malmö idrottsakademis HQ på Baltiska hallen. Presentationer, middag och erfarenhetsutbyte kommer att ske i det som kallas ”Östra foajén”.

Rundvandring

Du som blivit antagen för första gången inleder kickoffen 16:00 med en rundvandring i våra lokaler. Detta underlättar för dig när du senare under året vill komma i kontakt med någon av våra kompetenspersoner. Du som varit med sedan tidigare men vill delta i rundvandringen är också varmt välkommen. Ange detta i anmälan.

Innehåll

Programmet ser i korta drag ut såhär:

  • Information om Malmö idrottsakademi och våra kompetenspersoner inom idrottspsykologi, idrottsnutrition, idrottsfysiologi, idrottsmedicin, life skills management och sports management.
  • Elitprogrammet 2023/2024 – vad ingår och hur funkar det?
  • Erfarenhetsutbyte
  • Fotografering

I samband med kickoffen bjuder vi på något enkelt att äta. Glöm inte meddela eventuella allergier.

Anmäl dig i formuläret här intill! Kickoffen är obligatorisk men vi vill att du bekräftar din närvaro genom att fylla i formuläret.

Anmälan till kickoff 23/24