21 juni

Nätverksträff på Malmö IP

Måndagen den 21 juni bjuder Malmö idrottsakademi och FC Rosengård in alla samarbetspartners till en  nätverksträff med livefotboll (!) på Malmö IP.

Malmö idrottsakademi är ett kompetenscenter för hållbar elitidrott och erbjuder stödfunktioner för elitidrottare, både i individuella idrotter och lag. FC Rosengård återfinns både i Champions League och i frontlinjen för ett hållbart, mer inkluderande och jämlikt samhälle för alla. Omsättningsvis lägger klubben lika mycket resurser på de sociala verksamheterna som på de sportsliga. 

Den 21 juni arrangerar vi en gemensam nätverksträff på Malmö IP – där FC Rosengård (i.o.m. lättnader i restriktionerna) för första gången sedan länge får lov att släppa in större publik. Det finns ett stort sug och längtan efter liveidrott och antalet platser är begränsat. Anmäl dig idag!

Kristiina Pekkola, Stellan Kjellander och Sara Rang är centralfigurer i samarbetet mellan Malmö idrottsakademi och FC Rosengård och kommer finnas på plats. Vi har också bjudit in några av Malmös främsta elitidrottare. Och så blir det uppsnack med Therese Sjögran och Jonas Eidevall.

Nätverksträff 21 juni

Vad? Nätverksträff Malmö idrottsakademi & FC Rosengård
Var? Malmö IP
När? 21 juni kl. 17.30 – 21 (ca).
Anmälan: I formuläret här intill!

Observera att antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller!

Anmälan till nätverksträff 21/6