Ökad kännedom genom samarbete med Skånesport

Malmö idrottsakademi har inlett ett samarbete med Skånesport.se som är ett regionalt och öppet sportmedia – en kanal för alla som älskar sport oavsett gren, nivå eller ambition. De arbetar för att alla idrottsföreningar, oavsett storlek, ska få möjlighet att synas och höras precis som de “stora” elitklubbarna.

Skånesport har funnits sedan januari 2016, först i pappersformat, nu enbart i digital form.

– Framför allt älskar vi sport i Skåne. För oss är det viktigt att fokusera på idrottarna, profilerna och föreningarna runt om i Skåne. De är plantskolorna för framtidens stjärnor lika mycket som en samlingsplats för motionärer. Sport i alla former förenar människor och skapar positiva effekter för individen och samhället i stort, säger Peter Österlind, en av grundarna till Skånesport.se

Malmö idrottsakademis samarbete med Skånesport innebär bl.a. att journalisten Ole Törner kommer att skiva ett antal reportage om vår verksamhet och bl.a. porträttera såväl våra kompetenspersoner som deltagarna i Elitprogrammet.

– Vi är väldigt stolta över vår verksamhet och hur den ständigt utvecklas. Med detta samarbete hoppas vi nå ut till en bredare läsarkrets och på så sätt öka kännedomen om Malmö idrottsakademi, säger verksamhetsansvarige Jan-Olov Jakobsson.

Skånesport.se